Kør grønt kør I-GO™

Vi har brug for alternative transportformer

Du har sikkert prøvet det; at sidde i en endeløs bilkø midt i myldretiden og vente på at kunne flytte bilen bare en millimeter, imens scootere og cykler suser forbi. Det scenarium er virkeligheden for mange danskere.

Trafiktætheden i de danske storbyer har vokseværk. Og intet tyder på, at det vil ændre sig i den nærmeste fremtid. Tværtimod. Danmark har i høj grad brug for alternative transportformer, der kan lette presset på de trafikerede veje. I stedet for at skabe flere bilister, skal pladsen på cykelstierne udnyttes bedre.

Perfekt til de små køreture

Den gennemsnitlige pendlerafstand i Danmark er på cirka 7 km. Mange danskere har derfor slet ikke brug for at starte bilen for at komme på arbejde. I stedet kan de med fordel gribe fat i cyklen eller det elektriske løbehjul og med 20 km/t alligevel nå hurtigere på arbejde end med bilen.

Et elektrisk løbehjul fra I-GO™ er det perfekte valg for dem, der vil undgå de lange bilkøer og komme hurtigt på arbejde – helt uden at svede! Man sparer både tid og brændstof, og elløbehjulet kommer lydløst og miljørigtigt gennem trafikken.

Med en rækkevidde på 10-20 km/t efter fuld opladning, kan det elektriske løbehjul sagtens erstatte bilen på de korte pendlerstrækninger mellem arbejde og hjem. Det kan foldes sammen og oplades på kontoret i løbet af arbejdsdagen – og vupti! Så er man klar til at køre hjem igen.

En gevinst for pendlere

Det elektriske løbehjul kan særligt gøre hverdagen lettere for landets pendlere. For det er let at have sit elektriske løbehjul med i toget eller på bussen. Man kan folde det hurtigt sammen i en taske og lægge det på hattehylden, og når man ankommer til sit stop, folder man blot løbehjulet ud igen og kører mod sin slutdestination. Helt uden at udlede forurening eller skulle vente på en bus.

I-GO™ er allerede blevet godkendt af landets pendlere. Flere pendlere har nemlig haft muligheden for at teste, hvordan det elektriske løbehjul passer ind i deres hverdag. Læs hvad de mener her.