Kvalificeret arbejdstid vs intern transporttid

Effektiviser arbejdstiden

Sæt hjul på medarbejderne og effektiviser arbejdstiden.
Har dine medarbejdere en skridttæller i lommen?

Mange medarbejdere tilbagelægger mange kilometer hver eneste dag, også selvom jeres domicil ikke er stort.

Vi går med en hastighed på cirka 5 kilometer i timen. Hvis en medarbejder går 8-10.000 skridt i løbet af en arbejdsdag, svarer det til 6 kilometer, og et tidsforbrug på 1 time og 10 minutter. Det bliver til små 6 timer i løbet af en arbejdsuge – eller 276 timer på et år!

Du kan selv regne ud, hvad det løber op i, når du ganger med medarbejderens timeløn! Hvis du har mange medarbejdere, som bruger meget tid på intern transport, er det måske på tide at overveje nye muligheder.

Et elektrisk løbehjul fra I-GO kører 20 kilometer i timen. Havde din medarbejder fra eksemplet ovenfor taget løbehjulet i stedet for at gå, var transporttiden i princippet reduceret med 70%.

I stedet for at gå 6 kilometer på en time og 10 minutter, kunne vedkommende have kørt dem på 20 minutter. Det ugentlige tidsforbrug var således reduceret til 1 time og 40 minutter. I løbet af et år ville ikke mindre end 200 timer kunne konverteres fra transporttid til kvalificeret arbejdstid.

Der er ingen naturlov som siger, at medarbejdere elsker at få motion på deres arbejdsplads, men da nogle medarbejdere sætter pris på at bevæge sig, og det ikke altid er hensigtsmæssigt at hoppe op på løbehjulet, så lad os sige, at halvdelen af den interne transporttid flyttes fra gåben til hjul. Det bliver stadig 100 timer.

Udover gevinsten ved at flytte tid fra intern transport til kvalificeret arbejdstid, får du også nogle medarbejdere, som bliver gladere. Dels fordi de skal gå mindre og får mere tid til at gøre deres job indenfor normal arbejdstid. Dels fordi de fleste synes, at det er ren forkælelse og rigtigt sjovt, at suse rundt på et elektrisk løbehjul.

Læs mere om I-GO San Francisco her eller kontakt os på [email protected] for en demotur hos jer selv.